Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nakon 20 godina karijere, što će obilježiti slavljeničkim on-line koncertom, Tomislav Goluban objavio je CD za djecu, s kojega predstavlja prvi singl i spot, pjesmu "Zimsko darivanje".

Dvominutna audio pustolovina malog Snjegovića dobila je simpatičnu minimalističku animaciju koju potpisuje Malvern Marufu (Zimbabwe).

Zbirka sastavljena od 5 dječjih priča i 6 pjesama objavljena na CD-u „Tatine priče i pjesme“, trinaesti je Golubanov studijski album. Ideja je potekla iz knjige „Tatine priče“ Franje Ljubeja. Priče su oživjele u nadahnutim interpretacijama Gordane Kovačić i Marija Mirkovića postavši zvučnim igrokazima, a pjesme prema motivima iz priča nastale su kasnije, u inspiraciji Anamarije Nekić koja je napisala zabavne i poučne stihove. Glazbenu je kulisu autorski oblikovao Tomislav Goluban

Usporedno sa predstavljanjem novog singla i spota Goluban vas poziva na slavljenički online koncert, povodom 20 godina od prvog samostalnog nastupa:

“Prošlo je 20 godina od prvog samostalnog koncerta kojeg sam održao u duo formaciji u Zaboku 16.12.2001. Tim ću Vam povodom sa svojim bendom odsvirati besplatan slavljenički koncert koji možete pogledati online u nedjelju 12.12. od 20h.”