Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Zbog pogoršane situacije s pandemijom COVID-19, November Fest koji se trebao održati u petak 19. i subotu 20. studenog 2021. u dvorani Doma sportova u Zagrebu odgođen je za 18. i 19. veljače 2022.

Tako će TBF, Elemental i Atomic Dance Factory nastupiti 18. veljače, a Neno Belan & Fiumens, Silente i DJ Rea 19. veljače 2022.

November Fest, osim što okuplja vrhunske hrvatske glazbenike i plesače, u suradnji s Hrvatskim društvom bolesnika s rakom prostate i udrugom Europa Donna Hrvatska, povodom „Movembera“ – globalne inicijative i mjeseca posvećenog prevenciji karcinoma prostate i testisa, svojim programom i kampanjom također potiče na promišljanje o odgovornosti prema vlastitom zdravlju i važnosti pravovremenog otkrivanja zloćudnih bolesti koje pogađaju sve veći broj muškaraca.

Odgađanjem November Festa nije se promijenila želja za promicanjem ove globalne inicijative, tim više što se u veljači obilježava Svjetski dan borbe protiv raka.

Ulaznice za November Fest mogu se kupiti putem sustava Eventim i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima. Sve do sada kupljene ulaznice vrijede za novi termin i nije ih potrebno mijenjati. U slučaju da novi datum održavanja ne odgovara, povrat sredstava može se ostvariti u sustavu Eventim do 30.11.2021. Jednodnevne ulaznice dostupne su po cijeni od 120 kn, odnosno 140 kn na dan koncerta. Festivalske ulaznice za oba dana festivala dostupne su po cijeni od 200 kn, dok će na dan koncerta iznositi 240 kn. Festival će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim preporukama HZJZ i Odlukama Stožera civilne zaštite RH.