Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

King Gizzard & The Lizard Wizard održat će dva koncerta u Šibeniku na Tvrđavi sv. Mihovila, 2. i 3. kolovoza 2022.

Organizatori su slikovito najavili ovaj koncert, a koju najavu prenosimo u cijelosti:

Priča ide ovako nekako: objavili smo davno, ko zna kada, gig u Tvornici. Isti je bio rasprodan za 2-3 tjedna, udarila pandemija, krenule odgode, mnogostruke. U međuvremenu smo 2-3 puta imali nove termine, da bi na kraju ispao rani kolovoz 2022. Kako je špica ljeta band se poželio okupati, baciti mini ljetovanje, pitali nas za lokacije. Poslali smo Mihovil, momci pali na dupe, rekli želimo tamo 2 seta odsvirati.

Kako su majstori poznati po nepredvidivim gigovima i konstantnom mijenjaju set liste, za očekivati je da Gizzardi u Šibeniku izvedu nešto slično svojim rezidencijama na njima omiljenim lokacijama. Tako u najavi imaju i 2 nastupa u mitskom Red Rocks amfiteatru u Coloradu u listopadu 2022., kada ce kroz 2 dana odsvirati pretežno izmješane trosatne set liste.

Svi koji su zadržali ulaznice za koncert u Tvornici, mogu birati na koji šibenski koncert žele ići, 2. ili 3. kolovoza. Zamjenu ulaznica izvršiti će na mjestu gdje su kupljene, najkasnije do 15.12.

Kome ne odgovara lokacija ili datum, može vratiti ulaznice za Tvornicu i ostvariti povrat novca, također do 15.12.

Ulaznice za svaki šibenski gig su po 230 kn. Tvornica je bila 190 kn, ne treba nadoplata, zahvala svima koji su luđaci i držali karte svo ovo vrijeme, sve što treba je zamjena. Na mjestu gdje ste kupili ulaznice za Tvornicu, dođete s istima, zamijenite za ŠBNK gig, birate dan koji želite ići. Ako su kupljene preko Eventima, šaljete mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., oni vam srede zamjenu.

Ulaznice za oba šibenska koncerta u prodaju idu u petak 19.11. po cijeni od 230 kn.
Dirty old shop, Rockmark, Aquarius, Dallas u Rijeci, sva Eventimova prodajna mjesta i eventim.hr