Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U subotu, 23. listopada, fanovi Linkin Parka slavit će u Boogaloou 21 godinu od izlaska albuma “Hybrid Theory”, sigurno jednog od najznačajnijih albuma u novijoj povijesti pop kulture. Već pomalo domaći momci iz Mađarske, Piknik Park, osim spomenutog albuma, odsvirat će i druge uspješnice Linkin Parka.

VAŽNO! Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci. Cijena testa na ulazu u klub bit će samo 30 kuna, a testiranje počinje u 19:30. Organizatori mole sve zainteresirane za testiranje da dođu ranije.

Velika je ljubav između Piknik Parka i Zagreba i to više nitko ne može osporiti! Momci iz Budimpešte koji sviraju najveće hitove Linkin Parka i ovaj će put oduševiti zagrebačku publiku kojoj dolaze čak osmi put. PIKNIK PARK je mađarski Linkin Park Tribute bend iz Budimpešte koji postoji već priličan niz godina i najpoznatiji je LP tribute u Europi, što i sami vole istaknuti u svojim promotivnim materijalima. Svirali su gotovo po cijeloj Europi na raznim festivalima i klubovima, no zagrebačku publiku ističu kao jednu od najdražih i najvjernijih.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu ili preko sustava Entrio, a na ulazu će koštati 50 kuna. Klub se otvara u 19:30, a početak koncerta očekuje se u 21:45.