Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Eksplozivna kombinacija instrumentacije uživo i plesne glazbe je nešto nesvakidašnje. Posebno kada to čine dva tipa, ujedinjena u viziji sviranja emotivne i nabrijane mjuze koja će vas natjerati da ustanete sa svojih stolica i pokušate zaplesati s nama u dvorištu još jednom uz Plastic Knives.

Oni su electro-rock bend iz Zagreba. Damjan Vujaklija (gitara/elektronika) i Nikola Babić (bubnjevi) povezuju eksperimentalne rock slojeve, sonične kulise različitih smjerova elektronike i povremeno psihodelične efekte, uvijek vođeni zvukom teških, masnih bubnjeva i povremenim poliritmičnim ekstravagancama. Muzika koju stvaraju je uglavnom instrumentalna, s povremenim različitim vokalnim gostima. Plastic Knives su bend koji vas vozi kroz razne krajolike glazbenih struja, a svaka iduća vožnja otkriva nešto novo.

Momci su protekle mjesece začinili s United We Stream eventom u ožujku, izdavanjem novog albuma u travnju, čak 3 koncerta u Močvari u svibnju. Lipanj će otvoriti s nastupom u dvorištu Medike, pred vedrim nebom svih onih koji će im dozvoliti da ih njihovi plesni ritmovi

ponesu još jednom. Bend trenutno promovira aktualni energičan album “We Used To Do It (Live)” koji je publika odlično prihvatila kao koncertni repertoar i kao koncept.

Satnica:
Ulaz: 20.00h
Plastic Knives: 20.30 – 21.30
Kraj: 22.00