Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nakon višemjesečne online aktivnosti, poznati hrvatski vokalni ansambl Antiphonus, pod umjetničkom palicom maestra Tomislava Fačinija, ponovno će stati uživo pred svoju vjernu publiku, i to koncertom 'Romancero Gitano' iz svog tradicionalnog ciklusa Triade, sljedeći utorak 15. lipnja s početkom u 20 sati u zagrebačkom Novinarskom domu.

Vrijeme je za la cosa real - Triade uživo! Bez ikakve putovnice, vodimo vas u bujne vrtove Andaluzije i Granade gdje mirišu naranče i masline, ali i vjetrovite vrleti Asturias i Aragona... Ovakav feniksovski koncert zahtijeva i mâga gitare, pa je tako naš gost-urednik señor Petrit Çeku. Srećom, temperaturu ćemo Vam mjeriti prije, a ne poslije koncerta.

Albeniz, Granados i De Falla pružit će uvertiru hvatskoj praizvedbi ciklusa Romancero Gitano Castelnuovo-Tedesca, na tekstove Federica Garcie Lorce, najavio je pravu glazbenu programsku poslasticu za veliki povratak na scenu Tomislav Fačini.

Slaveći kulturu uživo, ulaz na koncert će biti besplatan, ali kako zbog ograničenog propisanog kapaciteta ima samo 70 raspoloživih mjesta, svoj dolazak treba (na)javiti na facebook stranicu Antiphonusa ili mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..