Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Koprivnički folk rockeri Ogenj nedavno su na domaćem terenu, podno koprivničkog bedema, održali vatreni open air show, najveći samostalni koncert u Koprivnici, a u srijedu 28. 10. pripremaju koncert na terasi zagrebačkog kluba Močvara.

Koncertom će promovirati svoj drugi studijski album "Si kak jen" koji su objavili u svibnju ove godine ponovno u nakladi diskografske kuće Dancing Bear. Naime, kroz zreliji i studiozniji pristup, dobitnici dvije nagrade Porin za svoj prvijenac "Domaj", na novom izdanju "Si kak jen" uspjeli su utjeloviti svoju divlju stranu, ali i sve ono što tako dobro rade na pozornici te zapakirati u jedan osvježavajući uradak kojim su dokazali da su se popeli stepenicu iznad, i produkcijski i svojim pristupom glazbi.

Vrata se otvaraju u 20 sati, dok koncert kreće u 21 sat. Upad u pretprodaji iznosi 40 kn (na svim prodajnim mjestima Entria i online), dok je cijena ulaznice na dan koncerta na blagajni kluba 50 kn. Osigurajte svoje primjerke na vrijeme jer broj ulaznica je ograničen.

Epidemiolške mjere stišću, i pomalo nas pokušaju ugasiti. No, Ogenj se ne daju, jer, kako kažu - "moremo" mi to! Ovaj koncert nema dvije pozornice, nema goste, nema žive vatre, ali ima puno puno pank energije, rokenrola koji vam ne da mira. Mini promocija novog albuma "Si kak jen" pod okriljem Dancing beara, uz podršku Močvare šiba punom parom.