Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

ZEZ Festival održat će se od 14. do 18. 10. 2020. u KSET-u, a i ove godine nas očekuje vrhunsko zezanje sa zvukom i žanrovski raznolika postava izvođača/ica kroz Izložbu zvuka i tri koncertne večeri. Festival će još jednom otvoriti Izložba zvuka i to na sedmu obljetnicu prvog ZEZ koncerta - koncerta Colina Stetsona.

Zbog epidemiološke situacije, program je ove godine posvećen domaćim i regionalnim izvođačima. Veselimo se prilici da izvođači iz šire ZEZ rodbine dobiju više prostora, a nadamo se da ćemo se na proljeće 2021. moći vratiti u punom sjaju s međunarodnim lineupom.

Dnevne ulaznice za sve jesenske koncerte mogu se kupiti u KSET-u i Dirty Old Empireu po cijeni od 40 kn, dok festivalske neće biti u prodaji za ovo izdanje festivala zbog kontrole broja posjetitelja. Svi koncerti će biti ograničeni na 100 posjetitelja zbog epidemioloških mjera.

Raspored glazbenog programa:

14. 10. srijeda: Izložba zvuka #5 (performansi, izvedbe i instalacije(
15. 10. četvrtak: Bor y Amio, Layers, CRI Orchestra (impro/ambient)
16. 10. petak: Lapaine/Potočnjak (drone/black/noise)
17. 10. subota: Warrego Valles, SAUD, N/OBE b2b Kornet (VOLTA), Playground Hustle (electronic)
18. 10. nedjelja: 18. 10. nedjelja: projekcija glazbenih spotova i filma "Naqoyqatsi" (audiovizualne projekcije)

Više informacija o izvođačima nalazi se u nastavku obavijesti ili na stranici Kset.org.

Program će biti izveden u skladu s odredbama Stožera civilne zaštite za okupljanja u zatvorenim prostorima do 100 sudionika, zahtijevajući tako mjerenje temperature i dezinfekciju ruku na ulazu. Nošenje zaštitnih maski za lice će biti obavezno te molimo posjetitelje da održavaju dovoljnu fizičku distancu prilikom cijele večeri i poštuju predviđene lokacije za obitavanje prilikom samog koncerta.