Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Splitski drive-pop bend Tate Romanova predstavili su preko vikenda svoj debitantski album "Iz razloga" koji je od ovog tjedna vani i dostupan u prodaji u svim većim music shopovima.

Splitski bend je ujedno ovaj vikend predstavio i novi spot za pjesmu "Nakon" kojom su najavili izlazak prvijenca. Glazbu na albumu potpisuju autori Šime Barbarić i Ante Jerončić, a Barbarić je i autor svih tekstova. Album su snimali: Sara Andrić - vokal, Ante Jerončić - gitara, Lana Beović - bas gitara, Ivana Županović - bubanj i Zdeslav Klarić - klavijature, a producenti materijala su Ivan Božanić i Šime Barbarić.

Pjesma "Nakon" je ukupno sedmi singl koji je bend predstavio i popratio spotom od lipnja prošle godine. Spot za novu pjesmu režirao je Milan Latković iz agencije KREAG s kojim Tate već duže surađuje. Spot je snimljen u splitskoj osnovnoj školi "Bol", a osim benda u spotu je i mlada ekipa prijatelja koji ih prate još od prvih nastupa. Bend od vikenda nastavlja s koncertima.

Zadovoljstvo nam je s Vama podijeliti njihov album prvijenac koji je službeno objavljen za diskografsku kuću Croatia Records.