Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svečana četvrta dodjela nagrada Ambasador elektroničke glazbe za ostvarenja u 2019. godini, koju organizira udruga Klubska kultura, održat će se u zagrebačkom klubu Aquarius u četvrtak 17. rujna 2020. godine.

Za one koji neće moći prisustvovati dodjeli nagrada, s obzirom na epidemiološu situaciju koja je broj uzvanika ograničila u odnosu na prethodna izdanja, organizatori su po prvi puta odlučili u suradnji s Vang Streamom omogućiti gledanje video prijenosa glavnog programa dodjele nagrada. Gledatelji će uživo program moći pratiti od 20 sati na Facebook profilima nagrade Ambasador.

Nagrada Ambasador će se ove godine dodijeliti akterima hrvatske elektroničke scene u 35 kategorija, za ostvarenja unutar granica Hrvatske i na inozemnom tržištu u proteklih godinu dana.

Dodjela nagrada Ambasador počet će warm up glazbenim programom Sunset selections na ljetnoj terasi kluba Aquarius u 18:30 sati kada će publiku za glavni program dodjele nagrada afro, soul, house i disco ritmovima zagrijati DJ Stefanic, polovica zagrebačkog dua Egzotika DJ’s, koji glazbu izdaje na etiketama poput Sundriesa, Lisztomanije, Moiss Musica i domaćem Dobrom Housu.

Glavni program dodjele nagrada počet će u 20 sati, a podijeljen je u činove između kojih će nastupati zanimljiva imena domaće glazbene scene. Osječka vila ritma melodičnog vokala Aklea Neon na terasu Aquariusa donosi zarazni afro zvuk i mantričke ethno dionice. Ova putujuća glazbenica, koja iza sebe ima više od 40 koncerata od Dubrovnika do Berlina, svoje afro-soul ethno-beats harmonije izvodi u dinamičnoj one woman bend izvedbi. Anja G & Dr.Obi su zagrebački dub reggae tandem nastao 2017. godine. Nastupali su po čitavoj Hrvatskoj i regiji, a za publiku na dodjeli nagrada Ambasador pripremaju poseban live dub mix. Eleven je novi samostalni live act glazbeni projekt bubnjara benda ABOP Ivana Levačića koji aktivno djeluje i u bendovima Kries i Chui. Zagrebački psytrance producent Klaada žanrovski se ne ograničava te u svoju psihodeličnu elektroničku glazbu unosi drevne i suvremene glazbene elemente; etno i klasična glazba nerijetko se u njegovim setovima prožimaju s psihodeličnim electro zvukovima čineći simbiozu organskog i digitalnog.

Nakon završetka službenog dijela programa, u 22 sata se nastavlja after party otvoren za sve posjetitelje na kojem će nastupati aktualni dobitnici priznanja.