Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Algiers se vraćaju u Zagreb i Rijeku, u nedjelju 7.3.2021. u zagrebački Vintage Industrial te dan poslije, u ponedjeljak, 8.3.2021. u Pogon kulture. Ulaznice su već u prodaji.

Još su živa sjećanja na premijerni riječki nastup održan pred dvije godine u (siječanj, 2018.) te prošlogodišnji zagrebački kad su Algiers svojim energičnim nastupom i beskompromisnim stavom prodrmali ova dva hrvatska grada.

Unatoč problemima s Covidom-19 (odgođena jesenska EU turneja), Algiers ne odustaju nego najavljuju svoj povratak na stari kontinent za sljedeću godinu. Još jedna velika turneja koja započinje u Hamburgu početkom veljače, a dolazak u Rijeku najavljen je na njima svojstven način, za ponedjeljak 8. ožujka - Međunarodni dan žena.

I kako je to zapravo dan kojim se obilježava kontiniurana borba za ženska prava, tako i borba Algiersa ne jenjava čak ni u vrijeme pandemije. Jer je upravo sada u zemlji iz koje dolaze borba za ljudska prava u fokusu većine obespravljenih bez obzira na njihovo porijeklo, boju kože i društveni status.

Algiers se u Europu vraćaju euforični, na krilima njihovog posljednjeg, proročanskog, cjelovečernjeg trećeg po redu albuma ''There Is No Year'' (izdanog za Matador u siječnju ove godine), koji je već pobrao hvale od The New York Timesa, The Guardiana, Afropunka, DIY-a i mnogih drugih.

Ulaznice su već u prodaji i to za zagrebački koncert po cijeni po cijeni od 90/120kn preko sustava Entrio te za riječki po cijeni od 85kn koja je na snazi do 1.11. Od 2.11. cijena se penje iznosi 110kn i aktualna je do dana koncerta kad će za koncert trebati izdvojiti 135kn
Prodajna mjesta za riječki koncert su Dallas music shop Rijeka, sva fizička mjesta kao i u sustavu Entrio.