Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Zakoračite u mistični kids from the sky svijet u kojem kombinacijom alternativne atmosfere i electro zvukova stvaraju svoj unikatni glazbeni stil.

Kako im i samo ime govori, oduvijek su se osjećali kao da dolaze iz nekog drugog svijeta, a njihovi tekstovi upravo iz tog razloga tematiziraju unutarnji nemir, borbu s nesigurnostima i osobnim strahovima i pokušaj nadvladavanja istih.

kids from the sky je alternativni electro pop band koji dolazi iz Križevaca. Njihov rad počeo je 2017. godine kada su izdali svoju prvu pjesmu pod nazivom "Another World" te je to prva pjesma kojom su predstavili svoj glazbeni stil. Nedavno su potpisali ugovor s Aquarius Records izdavačkom kućom te izbacili prvu od četiri pjesme na hrvatskom jeziku, ”Zrak”.

Vedran Vlahović ovog puta ima dvije uloge. Prije nego što stavi masku s kojom nastupa za ”kidse”, publiku će zagrijati kao DJ pod pseudonimom Vektor. Također, nakon koncerta ostaje na stageu te će do ranih jutarnjih sati puštati najveće plesne hitove raznih žanrova. Iako je 1.8. njegov 26. rođendan, možda ubaci i neku vašu glazbenu želju.

Koncert/DJ slušaona
subota, 1. kolovoza u 23 h
dvorište Galerije K2
Križevci