Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U utorak 14.7.2020. Andreja, Rundek & Ekipa Ftičeki održat će koncert u CirkoBalkana šatoru velikog dvorišta Močvare i Pogona Jedinstvo.

Ovaj projekt je nastao na poticaj zagrebačke pjevačice, trubačice i performerice Andreje Kurelec Košavić koja je već odavno željela otpjevati i snimiti svoje drage međimurske pjesme, a sada je napokon dobila priliku da to napravi. Ipak, spiritus movens cijele priče je Darko Rundek koji je koketiranje s tradicijskom, a posebno međimurskom glazbom, počeo prije nekoliko desetljeća, a ovdje ga nalazimo u funkciji glazbenika i svojevrsnog producenta, uz jako malo vokalnih izleta. No, Andreja je ionako svojim emotivnim izvedbama sjetnih, tugaljivih međimurskih pjesama dala toliko duha da se lako zaboravi da je pored nje jedan od najvažnijih pjevača u povijesti hrvatske glazbe.

Andreja, Rundek & Ekipa "Ftičeki" se ovom prilikom vraćaju u Močvaru, točnije u šator CirkoBalkane u velikom dvorištu Močvare/Pogona Jedinstvo. Prošle godine su tamo održali odličan koncert, a ne sumnjamo da će tako biti i ovaj put. A za one koji se dvoje žele li prisustvovati koncertu ovog sjajnog benda, donosimo nekoliko citata iz recenzija za album "Mura Mura".

Upad: 50/60 kn. Koncert je sjedećeg tipa i broj ulaznica je ograničen.