Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Slijedeći preporuke civilnog stožera, Queenvention 2020. održat će jedinstven program s gostovanjem vrhunskih svjetskih umjetnika.

Publika će imati priliku biti dio spektakla i odličnih sadržaja, u periodu kada mnogi odustaju od održavanja programa. To ne znači da organizatori pozivaju na neodgovorno ponašanje, već upravo suprotno: želja svih uključenih u postavljanje Vaicanto festivala kao i svih umjetnika koji gostuju, jest da se u Zadru održi događaj na kojem će izvođači i publika stvoriti neponovljivu atmosferu gajeći međusobnu odgovornost te tako poslati najbolju moguću sliku u svijet, sliku koju Zadar zaslužuje. Vjerujemo da ćemo u toj namjeri zajednički uspjeti te se pri tom odlično zabaviti jer Show must go on! Sve informacije o postavljenim zonama, pravilima i mjerama te niz drugih informacija pratite na službenoj FaceBook stranici VAICANTO festivala te putem medija.

Vaicanto festival donosi sadržaj koji veliča ostavštinu grupe Queen i Freddie-a Mercury-a, kroz uživanje u izvrsnom programu:

13.-30.7., Kneževa palača: izložba “80’s and still goin’” autora Briana Rašića, službenog fotografa The Rolling Stonesa
28.7. u 9h, brod Zvijezda Kvarnera: tematski “Queen boat trip”na Sakarun, jednu od najljepših plaža Jadrana
28.7. u 21h, Kneževa palača: panel “Utjecaj Queen-a na suvremenu pop kulturu”, govornici: Ante Batinović, Brian Rašić, Branimir Čakić, Ivan Đerfi (QRT), moderator: Elvis Papić
29.07. u 21h, Forum open air: koncert Queen Real Tribute feat Michele Luppi (grupa Whitesnake)
After party Guma bar: “Queen (didn’t) go to sleep”
27.-30.7. , restoran Kornat & restoran Bruschetta: Freddie’s daily menu

Ulaznice su dostupne preko sustava Eventim.