Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Koncertni film pop ikone Princea "Prince And The Revolution: Live" bit će dostupan za gledanje putem YouTubea besplatno tri dana (od 14. do 16. svibnja).

Film je snimljen u dvorani Carrier Dome u Syracuseu, savezna država New York, 30. travnja 1985. godine, a označio je kraj turneje „Purple Rain“. Izvorno je izdan 1985. godine na kazetama i LaserDiscu. Posebno deluxe izdanje objavljeno 2017. godine sadrži reizdanje kultnog albuma „Purple Rain“.

„Prince And The Revolution: Live bit će dostupan za gledanje od četvrtka 14. svibnja od ponoći do 16. svibnja na platformi YouTube. Ovaj događaj pokrenut je kao potpora u borbi protiv koronavirusa za skupljanje sredstva za Fond solidarnosti protiv koronavirusa od strane Svjetske zdravstvene organizacije uz sponzorstvo Ujedinjenih Naroda i švicarske organizacije „Čovjekoljubac“.

Glazba snimljena na koncertu doživjela je reizdanje od strane Princeovog majstora tona Bernieja Grundmana i bit će službeno dostupna u digitalnom obliku po prvi puta na svim streaming platformama od ovog petka (15. svibnja).