Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Dok se nacija prilagođava novoj stvarnosti života u samoizolaciji usred pandemije koronavirusa, i sto milja daleko od ekipe provod je zagarantiran! Preselite se iz kuhinje pred svoje monitore jer Kojoti rokaju virtualno večeras, 8. travnja u 20h na Facebook stranici Ožujsko Pivo u sklopu kampanje #OstajemuGajbi Žujine svirke.

U ova čudna i pomalo luda vremena kada smo morali otkazati dosta koncerata, nakon što smo se taman zalaufali kako spada sa promocijom novog albuma 'Sve je pod kontrolom?', suočili smo se s nevidljivim neprijateljem. Ali svirka se nastavlja! Ovu srijedu Kojoti za vas sviraju iz 3 grada i sa 5 lokacija. I to realno, kao i sve danas, djeluje kao organizacijski i logistički kaos, ali radi se o novom i uzbudljivom iskustvu kako za nas, tako i za naše fanove. Tim više što smo među prvim bendovima koji su dobili pozivnicu sudjelovati u ovom ciklusu live koncerata srijedom! Veliko hvala Ožujskom Pivu na pozivnici, poručuju Kojoti.

Povezani audio i video, Bobo Grujičić iz Rijeke na bubnju, Alen Marin iz Vinkovaca na vokalu i Harpu, Vanja Marin iz svog stana u Zagrebu na bas gitari, Davor Viduka iz studija u podsljemenskoj zoni u Zagrebu na gitari i pratećim vokalima te Noa Rupčić na klavijaturama i pratećim vokalima, također iz stana u Zagrebu, servirat će ravno u vaše domove svoj "proročanski" rock'n'roll jednog od najboljih rock albuma posljednjeg desetljeća, koji nam je odavno postavio pravo pitanje – Sve je pod kontrolom? Svjesni situacije i smjera u kojem se svijet oko nas kreće, objavom singla "Evolucija ide u pogrešnom smjeru" Kojoti su već prije dvije godine dali na znanje da je vrijeme da se probudimo.

Ostanite u gajbi i na Žujinoj stranici vas u 20 h očekuje sat vremena bazičnog, iskrenog, poštenog i žestokog Rock and Rolla kojeg je, doima se, nažalost sve manje, ali večeras će ga biti u izobilju. Uostalom kao i na svakom 'normalnom' koncertu Kojota. Kako legendarni Zdenko Franjić kaže - SLUŠATI NAJGLASNIJE! Bez obzira da li ovaj naš eksperiment gledate na kompjuteru, mobitelu ili TV-u, okruženi najdražima u svojim domovima, pojačajte maksimalno zvuk tih sat vremena od 20 do 21h i plešite u dobrom društvu jer bit će žestoko, groovie, sexy i ludo, a tako pravi Rock and Roll uvijek zvuči. Ostanite u gajbi jer doma je zakon!, poručuju Kojoti.