Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Budite uz Facebook stranicu Močvare 3.4. u 21:00 h jer u sklopu programa Facebook Live Sessions nastupa zagrebački autorski bend Nellcote.

Vinko će izvesti polusatni akustični set koji će odsvirati uživo iz svoje sobe. Setlista će biti sastavljena od pjesama koje se tematikom mogu povezati uz ova apokaliptična, tužna vremena koja su nas zadesila, razdvojila i zatvorila. Ali neka to bude melankolija i deprica koja će vas zagrliti i bit vam drug na tih pola sata. Bit će tu starih dobro poznatih pjesama, friških premijera, a možda se zalomi i koja obrada.
Močvara FB Live Sessions: Nellcote

NELLCOTE (Zagreb)

Nellcote je četveročlani zagrebački autorski bend čija se glazba može smjestiti na među alternative, indieja i bluesa. Osim osnivača i glavnog autora Vinka Ergotića (vokal i gitara), bend čine Igor Ivešić (gitara), Lana Filipin (bas, back vokali) i Filip Barac (bubnjevi). Nellcote iza sebe ima nekolicinu singlova te EP album Surrender, a nedavno im je izašao prvi dugosvirajući nosač zvuka, Disturbance in a Quiet Summer Night. Premda je ova postava nova, u dosadašnjim postavama Nellcote je svirao u mnogim popularnim zagrebačkim klubovima i festivalima (Tvornica kulture, KSET, Močvara, VIB, Vinyl, InMusic, Medvegradske ljetne večeri, Akustika u Rockmarku...), ali i u drugim gradovima (npr. Indirekt u Beogradu i Novom Sadu).