Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Kao što je ranije najavljeno, Fibra, festival alternativne urbane glazbe, održat će se u Ljetnom kinu Bačvice, 3. i 4. srpnja 2020. godine!

Već najavljenim izvođačima – Pips, Chips & Videoclips, Detour, Svemirko, Buč Kesidi i Z++ - pridružuju se Kawasaki 3P, Vojko V, Porto Morto i Neon Wife!
Posljednji set imena objavljujemo 27. travnja!

Kawasaki 3P jedan je od naših najdugovječnijih bendova koji je 2019. godine proslavio 25 godina rada! Publiku su osvojili svojim prvim istoimenim albumom davne 2003. godine, a ostali su vjerni svojem karakterističnom punk/ska/reggae zvuku s izvanrednom brassom sekcijom.

Vojka V ne treba posebno najavljivati, posebno ne domaćoj publici. Vojko V je trenutno najpoznatiji regionalni hip hop izvođač, vlasnik tri Porina, a samo u 2019. godini odradio je preko 50 koncerata u Hrvatskoj i regiji.

Porto Morto jedan je od produkata zagrebačkog JeboTon kolektiva, a njihov glazbeni smjer, kojeg je nezahvalno definirati, temelji se na mješavini art rocka, progresivnog popa i indie elektronike. 2019. godine objavili su drugi studijski album naziva "Portofon" koji je odlično prihvaćen od strane publike i kritike.

Neon Wife je indie / synth wave bend koji se predstavio na glazbenoj sceni prvim singlom „Back Row“. Bend, kreativna suradnja etabliranih hrvatskih glazbenica Lucije Potočnik i Irene Žilić, nastao je dok su svirali zajedno u Ireninom bendu.

Festivalske ulaznice možete kupiti po cijeni od 90,00 kn do 27. travnja! Nakon toga se cijena festivalske ulaznice penje na 110,00 kn. Dnevne ulaznice biti će puštane u prodaju 4. svibnja kada objavljujemo i raspored po danima.

Kartu kupite online putem sustava Entrio.hr (https://www.entrio.hr/event/fibra-fest-2020-7653) te na prodajnim mjestima:

Split: Dancing Bear Split (Dioklecijanova ul. 6), Ghetaldus, Split (Trg Braće Radića 10; Marmontova 8 ili Vukovarska ul. 207 / City Center One),

Trogir: Kairos Travel Trogir, Obala bana Berislavića 23,

Zagreb: Dancing Bear (Gundulićeva ul. 7), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), NAF NAF Zagreb (Ilica 8), Rockmark (Berislavićeva 13) + još 25 zagrebačkih lokacija koje zajedno sa svim ostalim prodajnim mjestima u Hrvatskoj možete naći na stranici www.entrio.hr.

Kartu je također moguće kupiti u Garica shopu, Ul. ban Mladenova 3, Split.

Ukoliko se festival ne održi ili bude prebačen na drugi termin, imate pravo na potpuni povrat iznosa za kupljene karte.