Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nakon vrlo uspješnog prvog izdanja, ova napredna muzička konferencija je postavila visok cilj da pozicionira Sarajevo na regionalnoj mapi glazbene industrije, kao vodeće networking čvorište za buduće incijative, suradnje i cross-industry kolaboracije. Kroz program konferencije se proteže 7 kategorija gdje je svaka zastupljena popratnim sadržajem, a to su: BAM-C: CONFERENCE, ART EXPO, BY NIGHT, CINEMA, DIGITAL, CO.LAB i TV. Ovih 7 kategorija ujedno predstavljaju tendenciju BAM-C da postane najaktuelniji Future Showcase na Balkanu za kreativne industrije.

Ove godine nas očekuje trodnevni program u periodu od 10. do 12. travnja u centralnoj jezgri Sarajeva na nekoliko lokacija. Od prvog glazbenog paviljona, preko olimpijske dvorane, do galerija i showroom-a, očekuje nas tematski odabran i veoma raznovrstan sadržaj. Profesionalnci iz muzičke i kreativne industrije, menadžeri za kulturne aktivnosti i strategije, festivalski programeri i bookeri, stručnjaci za Music Export biznis i samoodrživu noćnu ekonomiju su samo neki od gostiju koje će ove godine predstaviti svoje uspješne metode i strategije.

Kroz tri dana Sarajevo će svim glazbenim entuzijastima, amaterskim i profesionalnim glazbenicima, new-age izdavačima i kreativnim i audio fanaticima, DJ-evima i software developerima pružiti prigodu da na jednom mjestu uspostave nova poznanstva, razmijene iskustva, i svoje inspiracije usmjere ka profesionalnom ostvarenju.

Ovo Boutique-CON iskustvo nudi posjetiocima priliku za networking, kreativne doručke, 1on1 sesije uz kompletan konferencijski dio sa panelima, projekcijama, i muzičkim sesijama, te obećava 72 sata idealnog proljetnog poleta.

Dok internacionalni gosti postupno pronalaze put ka BAM-C, sastanak Adria Regije s prvim susjednim zemljama je već potvrdilo preko 40 industry gostiju koji dolaze na trodnevno iskustvo u Sarajevo. BAM-C, kao proljetni showcase napredne glazbene i kreativne industrije, želi inspirisati i potaknuti učesnike da sjedine svoje potencijale i kreiraju novu berzu vrijednosti a u budućnosti možda i vlastitu crypto-valutu.

Glavni gost ove godine i Master Class predavač je Dimitri Hegemann - osnivač berlinskog kluba Trezor, danas ozbiljan kulturni aktivist i strateg te globalni organizator kreativne zajednice. Glavni Keynote je rezerviran za Ivana Jani Novaka, koji će predstaviti Laibach Impact case i njihov utjecaj u svijetu. U partnerstvu sa Sarajevo Film Festivalom, bit će premijerno prikazan film CLIMAX, argentinskog redatelja Gaspar Noe-a.

U okviru ART EXPO programa bit će upriličena izložba mlade photo-avanaturistice Xiao Yang koja uokviruje spomenike balkana u futurističnom duhu. Glavni event programa BAM-C by NIGHT će se desiti u CARBON ROOM-u, s austrijskom ikonom elektronske scene iz Beča - Annom Ulrich. Još mnogo sadržaja dolazi pripremljenog s partnerima, kao što su Goethe-Institute, SAE Institute Beograd, Mistral Technologies i Coca-Cola Energy. Detaljniji sadržaj konferencije i aktualne vijesti o BAM-C možete ekskluzivno pratiti na MIXMAG Adria platformama, koji je ujedno i jedan od regionalnih medijskih pokrovitelja.

Fokus na Networking posjetitelja je rezultirao limitiranim kapacitetom ulaznica u ponudi od maksimalnih 150, te tako prvi paketi ulaznica s FULL TICKET PASS-om i FULL Delegate Pass-om se mogu rezervirati u prvoj fazi već od 45.00 eura na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Uskoro i preko ticketing servisa će se naći u ponudi ulaznice cijenovno prilagođene studentima kao i olakšice sa BAM-C Industry kuponima za partnere projekta i prošlogodišnje goste.

Single ticket ulaznice, ukoliko ih preostane, bit će dostupne na ulazu lokacija.