Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nakon lanjska dva uzastopna koncerta posvećena jednom od najvećih bandova na ovim prostorima kultnoj Ekatarini Velikoj i ove godine na zahtjev publike Krug-EKV zasvirati će 3. 4. 2020. u zagrebačkom Metropolis clubu!

Ovoga puta dolaze nakon velike turneje po regiji i Hrvatskoj, gdje su održali posebne koncerte povodom 25 godina od smrti Milana Mladenovića. EKV Krug napunio je koncerte prostore diljem naše obale (od Istre do Dubrovnika) i pružio publici pravu rock energiju s odličnom svirkom, stoga ni ne čudi što ih publika iznova traži

Ekatarina Velika ostavila je snažan trag u cjelokupnoj rock sceni i mnogim bendovima i autorima služila kao uzor u stvaralaštvu. Svojim autentičnim zvukom osvojili su srca cijele regije, a njihove pjesme traju i danas. Taj zvuk nije utihnuo, a za to su se pobrinuli članovi beogradske skupine Krug EKV. Koliko su sve generacije i dalje oduševljene njihovim hitovima potvrđuju i danas rasprodani koncerti širom regije. Krug EKV je već osvojio srca zagrebačke publike i dobro je poznat po svojoj odličnoj izvedbi bezvremenskih klasika Ekatarine Velike.

Bend Krug EKV nastao je prije 15 godina kao fuzija glazbenika, članova originalne postave grupe Ekatarina Velika i skupine ljudi koji su više od dva desetljeća na glazbenoj sceni Beograda.

Grupa Krug Ekv predvođena Markom Milivojevićem i Dragišom Uskokovićem Ćimom, bubnjarom i basistom koji su svirali na posljednja dva albuma EKV-a odsvirali su nekoliko stotina koncerata zajedno sa Milanom i Margitom. Danas širom regije sa svojim kolegama Nemanja Dašić (vokal, gitara) i Dejan Tomović - Tomke (klavijature) pune koncertne prostore.

Ljubav prema glazbi, umjetnosti i posebice poštovanje prema jednom od najvećih rokenrol bendova ovih prostora, koji ih je inspirirao u raznim fazama života, spojili su ove glazbenike u vrhunski tribute bend. Motiv im je davanje doprinosa u očuvanju sjećanja na Ekatarinu Veliku – Milana, Bojana, Margitu i da, iako svjesni njihove potpune nezamjenjivosti, pruže mogućnost mladim naraštajima koji nisu mogli čuti EKV uživo (a i starijim generacijama da obnove sjećanja), da dio tog duha osjete na koncertu.

EKV Krug istinski prenosi svu energiju nekadašnjih svirki stoga ni ne čudi da publika svake godine željno čeka njihove koncerte. U ovoj posebnoj večeri koja će ujedno biti i finale velike turneje po regiji i rasprodanih klupskih koncerata, svi posjetitelji moći će sa omiljenom ekipom koja već preko 10 godina puni zagrebačke klubove uživati u pravoj koncertnoj poslastici posvećenoj jednom od najvećih rock bandova na ovim prostorima.