Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Legendarni talijanski power metal bend Rhapsody of Fire premijerno će se nastupiti u Hrvatskoj u srijedu 11. 3. 2020. u zagrebačkom Boogaloo Clubu! Dana 8. 3. 2020. će nastupiti u beogradskom Domu omaladine, a dan prije Zagreba u šibenskom Azimut klubu.

Rhapsody Of Fire će nas posjetiti u sklopu europske turneje koja će obuhvatiti brojna mjesta na kojima Rhapsody of Fire dugo ili nikad nisu svirali. Osim što će im ovo biti prvi dolazak u Hrvatsku, fanove će obradovati i činjenica da Rhapsody of Fire 2020. godine obilježavaju 20. godišnjicu izdavanja svog kultnog albuma „Dawn of Victory“, te s pravom očekujemo izvrsnu set listu i power metal spektakl godine.

Rhapsody Of Fire su osnovani 1993. godine u Trstu pod nazivom Thundercross. Ime je ubrzo promijenjeno u Rhapsody, da bi ga 2006. godine bili prisiljeni promjeniti u Rhapsody of Fire zbog autorskih prava. Rhapsody of Fire su do sada snimili ukupno 12 albuma, a posljednji je „The Eight Mountain“ objavljen ove godine za AFM Records. Iza njih su brojni hitovi, rasprodani koncerti i vojska obožavatelja kojih i na našem području ima dosta. Aktualni sastav benda čine pjevač Giacomo Voli, gitarist Roberto De Micheli, klavijaturist Alex Staropoli, basist Alessandro Sala i bubnjar Manu Lotter.

Početak koncerta je najavljen za 20 sati a cijena ulaznice iznosi 130 kn u pretprodaji i 150 kn na dan koncerta. Pretprodajna mjesta ZAGREB: Boogaloo Club Caffe Bar (10:00 – 15:00) - Ulica grada Vukovara 68 (ulaz iz Ivana Lučića), Dirty Old Shop - Tratinska 18, Rockmark - Berislavićeva 13, Kloto - Masarykova 14. Entrio sustav, Eventim sustav.