Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Najpoznatiji Balašević tribute band, Neki novi klinci, u subotu 22. veljače održat će koncert u klubu Sax i još jednom pokazati zašto se za njihov nastup uvijek traži karta više. Ovo je ujedno i posebna prilika jer će svirkom proslaviti 13 godina zajedničkog djelovanja.

„Vjernija publika zna da je veljača svake godine rezervirana za rođendanske svirke našeg benda, a evo dogurali smo do broja 13. Tim povodom pripremili smo nešto drugačiju svirku od one na koju je publika naviknula, a osim zanimljivog odabira pjesama očekuju vas i neka pojačanja na bini“, poručili su iz benda.

Neki Novi Klinci su grupa prijatelja koja je davne 2006. godine došla na ideju da osnuje band koji će svirati samo pjesme mnogima omiljenog pjevača i kantautora Đorđa Balaševića. Iako su „Klinci“ bend iz Zagreba, poznati su diljem Hrvatske, a rado su viđeni gosti i u klubu Sax! u kojem će im ovo biti 11. nastup u karijeri.

Najavljuju da će u subotu izvesti preko 40 najljepših pjesama velikog Đoleta, a svi ljubitelji ovog novosadskog pjesnika će još jednom doći na svoje i imati priliku uživati u odličnoj svirci.

Ulaznice se kupuju na dan koncerta na ulazu u klub po cijeni od 30 kn.