Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Luka Šulić je nezaustavljiv. Nakon što se njegov prvi samostalni album popeo na 1. Mjesto Billboardove ljestvice albuma klasične glazbe, nastupao je na BiliBili, kineskoj TV za Novu godinu gdje ga je gledalo više od 800 milijuna gledatelja, ima dogovorene koncerte od Zagreba do Japana, danas je izbacio i novi spot “L’Estate (Ljeto) Op. 8 No. 2 in G minor - III. Presto”, koji možete pogledati u nastavku.

Ujedno je nominiran i za Večernjakovu ružu kao jedini glazbenik na svijetu koji je Vivaldijevo remek djelo “Četiri godišnja doba” aranžirao za violončelo i orkestar.

Izvodeći svoju interpertaciju Vivaldijeva Četriri godišnja doba, i druga djela, Luka će nastupiti u nekima od najslavnijih koncertnih dvorana poput slavne bečke Konzerthaus, berlinske Philharmonie, international Forum u Tokyju i mnogim drugima.

U Zagrebu će se održati u KD Vatroslav Lisinski 5. veljače 2020. godine s početkom u 20 sati. Orkestar koji je odabrao za svoju turneju i koji će ga pratiti i na zagrebačkom koncertu je Slovenian All Star String orkestar.

CIJENE ULAZNICA:

PARTER SREDINA: 345 HRK
PARTER LIJEVO / DESNO: 215 HRK
TRIBINA SREDINA 1: 285 HRK
TRIBINA LIJEVO / DESNO 1: 245 HRK
TRIBINA SREDINA 2: 245 HRK
TRIBINA LIJEVO / DESNO 2: 215 HRK

Ulaznice su u prodaji online na www.ulaznice.hr i www.eventim.hr te na svim ovlaštenim prodajnim mjestima i na blagajni KD vatroslav Lisinski.