Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Povodom proslave posebnog dana, kada Rijeka postaje Europska Prijestolnica Kulture, Udruga Ri Rock izbacila je aseve iz rukava i ponudila neponovljiv flush izvrsnih izvođača te tako svim ljubiteljima dobre mjuze osigurala najbolji party u gradu!

S početkom u 20h i besplatan ulaz posjetitelje će zabavljati čak 5 izvođača sa svih strana Balkana i okolice, a sve pod nazivom "R twenty twenty"!

Priču predvodi eksplozivni niški dvojac Stereo Banana, a opasno ih prate vladari tekstualnog svemira KALI FAT DUB. Iz Švicarske stiže Knuts Koffer aka Knutov Kofer koji će svojim pozitivnim ritmovima okupati sve posjetitelje, a najbolje od svega je što pjevaju na Hrvatskom jeziku koji ne razumiju. Kako bi dokazali snagu domaće scene, s Krka stiže Buco i Kalašnjikovi, a praše moćne beatove sa svog albuma ‘Reggae Mafia’.

Ultimativnu zabavu donose puhački magovi Techno Vikings i svojim hitovima probijaju zidove dosade!

Ovu večer svakako želite biti u Palachu i osjetiti glazbeni kreativni nered u svom izvornom obliku! Plešite, skačite, slavite i ostavite svoj trag kao predstavnici Europske Prijestolnice Kulture.