Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

NG fk

Jedan od najboljih i najzanimljivijih buvljaka u gradu a i šire Ful Kul Buvljak najavljuje Novogodišnje izdanje Ful Kul Buvljaka koji će se održati u subotu 21.12.2019., naravno u zagrebačkom popularnom Boogaloo Clubu. Ful Kul Buvljak će se održati u velikoj i maloj dvorani Boogaloo Cluba sa početkom u 10:00 sati i trajati će do 17:00 sati, a ulaz za posjetitelje je besplatan.

Obzirom da je ovo Novogodišnji Ful Kul Buvljak i da se nalazimo u vremenu darivanja se ekipa Ful Kul Buvljaka odlučila pokloniti vam koncert zagrebačke kantautorice Sare Renar koja će nastupiti u velikoj dvorani Boogaloo Cluba s početkom u 14:00 sati. Njezin glazbeni stil može se opisati kao eksperimentalno indie pop miješanje suptilnih melodija s elektroničkim i kazališnim elementima. Bivša arhitektica s diplomom magistra napustila je uredski posao kako bi nastavila redovnu glazbenu karijeru i postala jedna od najbolji balkanskih pjevača - tekstopisaca nove generacije. Osvojila je više regionalnih nagrada za svoju glazbu. U posljednje četiri godine Renar je odsvirala preko 300 svirki, uključujući velika regionalna mjesta poput MENT festivala, SuperUho festival, Exit festival, Špancirfest, Lake fest, Mixer festival i Pula film festival te kao support grupama Manu Chao, Macy Grey i Rundek Cargo Trio. Do sada je izdala četiri studijska albuma: "Djeca", "Jesen", "Tišina" i uživo album "Gdje povlačiš crtu?". Njezin najnoviji studijski album uvršten je u vrh deset regionalnih albuma iz 2016. od strane svih glavnih lokalnih medija.

Ful kul buvljak se održava jednom mjesečno i nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki ljudi dolaze samo na druženje i uživanje u piću i glazbi koju vrti DJ Tomi Phanatasma. Odaziv izlagača je također do sada bio iznad očekivanja tako da su nekoliko poslednjih buvljaka bili ispunjeni do posljednjeg mjesta, kao i sama kvaliteta ponude koja je stvarno bila na nivou buvljaka u europskim gradovovima te slobodno možemo reći da je Ful Kul Buvljak u rangu s buvljacima u Amsterdamu, Berlinu, Londonu,… a za što su najviše zaslužni izlagači, kao i organizatori, pa i sama lokacija koja je vrlo atraktivna i nudi sve sadržaje koje bi jedan buvljak trebao imati.

Ful kul buvljak je koncipiranom na prodaji i zamjeni raznovsnih zanimljivih stvari tj. predmeta. Znači, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati pozvani su da nam se pridruže na Ful Kul Buvljaku u Boogaloo Clubu.

Pored klasičnog buvljaka koji se održava u zimskom peridu u velikoj dvrani se u maloj dvorani održava sajam ploča i stripova gdje je mjesto za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosača zvuka i slike, postera, stripova, slika, knjiga, te ostale glazbene i filmske memorabilije.
Dođite na Ful Kul Buvljak koji je više od samog buvljaka - mjesto susreta starih, ali i novih lica veselih prodavačica i prodavača te prodajte, mijenjajte, kupujte i družite se s ekipom uz kavu, čaj, pivo u odličnoj opuštenoj atmosferi.

Za one koji ne znaju, Boogaloo Club se nalazi na adresi Ulica grada Vukovara 68 u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta, a ulaz u klub je iz Ulice Ivana Lučića na raskršću sa Čazmanskom ulicom.

Molimo da sherate event na svoje stranice na Facebooku i pozovete na event svoje prijatelje kako bi na buvljak došlo što više ljudi, a što je svima nama u cilju.