Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

F19 PROGRAM WEEK 3

Jimmy Brown i Gilly G are in the house! Treći tjedan na Fuliranju rezerviran je za najbolje beatove u gradu, a uz mnogobrojne zagrebačke dečke, highlight tjedna je gostovanje bubnjara i vokala legendarnog benda UB40 u subotu 14.12.

Jedan od najpoznatijih sastava našeg vremena, UB40, svoj sjajan recept popa i reggaea donosi već skoro četiri desetljeća, što je rezultiralo prodajom više od 80 milijuna ploča diljem svijeta, kao i nezaboravnim hitovima poput “Red Red Wine” , ”Can’t Help Falling in Love” ili ”I Got You Babe”. Na Fuliranje dolaze Jimmy Brown, bubnjar sjajne grupe, te vokalist Gilly G. Večer će, s početkom u 20 h, prigodno režirati u svom stilu uz selekciju “lovers rock and classic reggae” i tako kreirati savršenu zvučnu kulisu. Osim toga, posjetitelji će se s dečkima moći družiti u 13 sati, jer će i UB40 ekipa sudjelovati u humanitarki za rad udruge Rok Otok. S posjetiteljima će guštati u međimurskim gibanicama ispred kućice Garden Bar&Kitchen, a sav novac od gibanica ide Udruzi.

U subotnje poslijepodne pridružit će nam se i legenda iz Birminghama, Danny Kane koji će svoj DJ performance imati od 17 do 20 h. Prošle godine, nakon svog nastupa na Fuliranju, produžio je svoj boravak u Zagrebu i još jednom nas počastio svojim setovima na dočeku Nove godine.

Osim velikih legendi, treći tjedan s pozornice na krovu Rakijarnice svoje će kombinacije beatova miksati: Joe Pandur Duo, kojima je ovo debi na Fuliranju, Sergio, dvojac iz Adriatic Coastinga, Sergej Snooz, Tropulectic Stereo, Pytzek i Yves Taquet, a kuratori glazbenog programa na Fuliranju su dečki iz agencije Adriatic Coasting, Pepi i Nick.

Pored dinamičnih i energičnih DJ-a, Fuliranje ima i svoju nježnu stranu. U nedjelju, kao što je običaj na Fuliranju pjevaju dječji zborovi, a ove nedjelje to je dječji plesni zbor Zagrepčanke i dečki. Nedjelja je savršeni dan za obiteljsko minglanje i španciranje po Fuliranju.

Za Badnjak na Fuliranju bit će jako vruće uz latino i salsa ritmove Cubisma, a u Novu godinu utrčat ćemo u funky moodu uz Official Dino Dvornik Tribute Band te bend Svemirko.

Glazbeni program Fuliranje 12.12. - 18.12.2019.

12. 12. čet 17 h JOE PANDUR DUO
19 h SERGIO

13. 12. pet 17 h NICK COLGAN & PEPI JOGARDE
20 h BIG DANNY KANE

14. 12. sub 17 H BIG DANNY KANE
20 H GILLY GEE & JIMMY BROWN (UB40)

15. 12. ned 11:00 h DJEČJI ZBOR Zagrepčanke i dečki
17h DJ SERGEJ SNOOZ

16. 12. pon 17 h TROPILECTIC STEREO

17. 12. uto 17 h PYTZEK

18. 12. sri 17 h YVES TAQUET