Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

svemir

Hvaljeni album Svemira „Strah od dubine“, izašao je ovog mjeseca i na vinilu. Time bend zaokružuje cjelinu koju su uz ovaj album zamislili, a koja kroz tri različita medija pokriva pjesme i teme koje se na njemu nalaze.

Naime, osim studijskog albuma, koji je svoje digitalno izdanje dobio još u ožujku, album je dostupan i u live/akustičnoj video verziji snimljenoj na privatnom koncertu

Uz to, o svakoj pjesmi s albuma, Zvonka - frontwoman benda i većinska autorica stvari, napisala je prateći tekst koji ponekad opisuje nastanak pjesama, njihovu povezanost, ili naprosto kratku crticu koja – iako može stajati i kao samostalni tekst – dodatno dočarava atmosferu pojedine pjesme i čitavog albuma. Tekstovi su inicijalno objavljivani na crnogorskom portalu Stereo Art, a dostupni su kao PDF download svim kupcima albuma putem bandcamp stranice benda https://svemir.bandcamp.com.

Povezujući tako glazbeni, video i čitateljski doživljaj, Svemir zaključuje Strah od dubine ovim vinilnim izdanjem, te tim povodom najavljuju i koncert u petak 29.11.2019, u zagrebačkom KCM-u (Kulturni centar Mesnička, Mesnička ulica 12). Ulaz na koncert će biti besplatan i svi ste pozvani!