Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

james leg

Na zahtjev oduševljene publike u četvrtak 21.11. u Hard Place se vraća jedan od najintrigantnijih predvodnika garažnog punk blues rock’n’rolla – Reverend James Leg.

Ovaj divlji klavijaturist i pjevač za kojega kažu da „izgleda kao Lemmy, a pjeva kao Tom Waits”, karijeru je započeo u legendarnom bendu The Immortal Lee County Killers, a nakon njihovog razlaza formirao je Black Diamond Heavies, da bi nakon toga krenuo u solo karijeru. Njegov duboki, hrapavi vokal i topli i ujedno zastrašujući zvuci električnog klavira zaštitni su znak ovog južnjačkog majstora punk bluesa. Svi koji su bili na njegovim koncertima znaju o kakvoj se koncertnoj "poslastici" radi, a ostali nabavite svoje ulaznice na vrijeme u Hard Place-u, Rockmarku, Dirty Old Shopu i online na entriu.

Na turnejama ga prati samo bubnjar i njih dvojica su uveli novitet u dvočlanim bandovima - električni klavir / vokal + bubnjevi, (dakle nema gitare), ali količina zvuka koju proizvode je dostatna za tri banda! Uz autorske pjesme tu su i uspješnice njegovih prijašnjih bandova, ali i izvedbe Roberta Johnsona, Rolling Stonesa, Nine Simone ili Stoogesa.