Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

wf

U petak 18.10. je rezervirano za večer etno/world music glazbe gdje nastupaju u 23:15h neke od najcjenjenijih grupa takvog žanra: Kries sa frontmenom Mojmirom Novakovicem (ex - Legen) i vrhunskim glazbenicima iz poznatih grupa kao što su Elemental, Chui itd.

Njihov treći i zadnji album „Selo na okuke“ pobrao je kritike na svjetskoj razini i isto tako se može spomenuti rasprodani klub Palah prošle godine gdje su oduševili publiku.

Grupa Kazan iz Zagreba će otvoriti večer točno u 22:15h , a vrata se otvaraju u 21h.

Grupa izvodi glazbu inspiriranu tradicijom Hrvatske i Balkana. Članovi Kazana dugo su aktivni na hrvatskoj glazbenoj sceni, te su sudjelovali i sudjeluju u radu bendova kao što su Afion, Mimika Orchestra, Sane, Kololira, Vibrica…

Sutradan je rezervirano za “ opće narodno veselje“ sa legendom iz Istre Alenom Vitasovićem i njegovom grupom s početkom u 23:15h i nakon njega nastupom grupe Kuzma & Shaka Zulu iz Splita u 01:00h.

Svima su poznate pjesme „Ja ne gren“, „Gušti su gušti“ , „Jenu noć“ odnosno „Lito ide Mala“, „U mojoj ulici“ itd. uz pre/after party s Dj-em Bonkač iz Rijeke.

Vrata se otvaraju u 22h.

Ulaznice za svaki dan se još mogu pronaći u Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a) i preko Entrio.hr i njegovih prodajnih mjesta po cijeni od 70 kn, a ukoliko ostane ulaznica na dan koncerta su po 80 kn.