Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

gigfest 4 plakat

U organizaciji požeške udruge KAMP i ove godine nas očekuju vikend koncerti zakapirani u zajednički naziv, Gigfest. Riječ je o koncertnoj manifestaciji koja je zamišljena kao vikend festival manjih klupskih koncerata, žanrovski odvojenih s ciljem zadovoljavanja poklonika različitih glazbenih pravaca. Gigfest se održava već četiri godine zaredom u požeškom Tom klubu, a ove godine održat će se upravo ovog vikenda, 18. i 19. listopada.

Ovaj put, petak je namijenjen za žestoke i brze bendove, dok je subota nešto mekša, ali ipak energična. Tupa tupa noć petkom predstavit će goste iz Italije, Ottone Peasante, čudnovati bend koji od instrumenata koristi samo trubu, trombon i bubanj ali u veoma žestokoj i brzoj izvedbi. Definition zanimljiv bend za pogledati uživo. Ništa manje zanimljiviji nisu niti gosti iz Hrvatske, Smrt Razuma iz Osijeka te Krist iz Zagreba, žestoki metal bendovi koji će po prvi puta nastupati u Požegi.

Rockstone noć je u subotu. Dolaze nam gosti iz Njemačke, Clockwork, koji su nsa već počastili odličnim nastupom u Požegi prije nekoliko godina. Riječ je o rock bendu koji operira unutar velikog dijapazona promišljeno kombiniranih utjecaja, od melodičnog metala, hard i stoner rocka u maniri Black Sabbatha pa do energičnosti i stava Faith No Morea. Dinamičan i zabavan nastup je zagarantiran. No, tu su i dva stoner rock benda, Merrow iz Osijeka i Gunslinger’s Bride iz Županje.

GIGFEST #4 • TOM KLUB POŽEGA
18.10.(pet) & 19.10.(sub) 2019.
Facebook event: Facebook.com/events/2433226003621668/

TUPA-TUPA NOĆ — petak • 18.10. • 21 H
OTTONE PESANTE (Italija)
SMRT RAZUMA (Osijek)
KRIST (Zagreb)
+ DJ glazba

ROCKSTONE NOĆ — subota • 19.10. • 21 H
CLOCKWORK (Njemačka)
GUNSLINGER'S BRIDE (Županja)
MERROW (Osijek)
DJ glazba