Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

ERR plakat by Radnja

U kantautorice koje u posljednje vrijeme skreću pažnju na sebe pripada i Emma Ruth Rundle. Iako s većim podužim stažom sviranja u bendovima poput Red Sparrows i Marriages, solo karijera je Emmi dala drugu dimenziju. Na svoj premijerni riječki koncert dolazi predstaviti aktualan album “On Dark Horses”, izdan za renomiranu etiketu Sargent House (izdanja za Earth, Boris, Wovenhand, Chelsea Wolfe...).

"Emmin najveći glazbeni doprinos je nježnost kojom zrači u traženju dubljih i mračnijih, više intimnijih dijelova svoje osobnosti. I kada se na albumu osjeća ta neugodna težina, uvijek je prisutna njezina toplina i iskrenost". (Sargent House)

Naslovnica albuma prikazuje lagano blijedeću fotografiju koja prekriva njeno lice velikom dječjom igračkom konja sa slomljenim nogama. Istovremeno iskren i tajanstven, otmjen ali i izlomljen portret, na najbolji način prezentira njenu karijeru i osobnost ovijenu velom ispod kojeg se naziru ožiljci koje očajnički želi pokazati svijetu. Nasuprot tipičnom bježanju od nelagode, srama i povlačenja u privatnu domenu, ovim se uratkom Emma obraća svijetu nakon osobnog pada u alkoholizam, anksioznost i depresiju, jača i usmjerenija zbog proživljenog iskustva. Tijekom cijelog albuma provlači se misija svhovitosti i bitnosti svakog ponaosob, motivirana idejom oporavka i zaliječenja trajno potisnutih trauma koje duboko u sebi skrivamo. Ono što albumu daje posebnu energiju i izričaj su njeni prateći članovi - Dylan Nadan iz Wovenhanda (bubanj) te Evan Petterson (vokal/gitara/klavijature) i Tood Cook (bas) iz Jaye Jalea.

Jedini koncert u Hrvatskoj Emma Ruth Rundle održati će u utorak, 15.10. u OKC Palach.

satnica:
20h vrata
21h Emma Ruth Rundle

cijena ulaznica:
pretprodaja - 60kn
na dan koncerta - 75kn
prodajna mjesta: Dallas music shop Rijeka, sustav Entrio