Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

radio aktiv

Radio Aktiv, bend koji je izbacio brojne zarazne hitove, slavi svoje prvo desetljeće! Ova izuzetna svečanost održat će se u subotu, 5. listopada u klubu Sax! i svakako joj valja nazočiti. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna mogu se kupiti isključivo u Saxu, a na dan će im cijena biti 40 kuna.

„Premda smo dosad svirali u većini zagrebačkih klubova, ovo će nam biti prvi nastup u Saxu. Pouzdano znamo da Sax! super zvuči i izgleda iz publike, pa nas veseli upisati ga na popis klubova u kojima smo nastupili i doživjeti sjajnu atmosferu i s pozornice. Odsvirat ćemo sve dosad objavljene singlove, a na repertoaru će se naći i neke pjesme koje ne izvodimo često, pa čak i neke koje nikad nisu objavljene. Veselimo se dobrom druženju i očekujemo zborsko pjevanje i aktivan plesni podij! Dođite u Sax! da zajedno proslavimo naš deseti rođendan! Vidimo se!“ izjavio je uoči koncerta vokalist i gitarist Branimir Čubrilo.

RADIO AKTIV je rock/ska/reggae bend okupljen 2009. godine u Puli. Zvuk benda baziran je na rocku pomiješanim s različitim stilovima glazbe uz tekstove na hrvatskom jeziku. Dosad iza sebe imaju nagrade za najbolji mladi bend (HGF, HR Demo Klub 2011., Fender Megamuzika 2013.), nominaciju za Porin u kategoriji „Najbolji novi izvođač“ 2013., dva sjajna albuma objavljena u izdanju Aquarius Records / Spona („Grije nas isto sunce“ 2012., „Stvarnost između reklama“ 2015.) te brojne nastupe u klubovima i na festivalima diljem Hrvatske, Slovenije, BiH i Makedonije.

Članovi benda su Brane - glas / gitara, Tafra - gitara / glas, Borna - bubnjevi / perkusije, Dinko - bas gitara, Kiki – truba, Magda – saksofon.