Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

fkb

Nakon vrlo uspješne sezone u kojoj se Ful Kul Buvljak, jedan od najboljih buvljaka u gradu a i šire, vratio nakon nekoliko godina pauze u popupularni zagrebački Boogaloo Club slijedi otvaranje nove sezone 2019/2020. Prvi buvljak u novoj sezoni će se održati u subotu 14. rujna.

Ful kul buvljak se održava jednom mjesečno na platou i maloj dvorani Boogaloo Cluba. Ispalo je da Ful Kul Buvljak nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki ljudi dolaze samo na druženje i uživanje u suncu, piću i glazbi koju je vrti DJ Tomi Phanatasma na platou kluba. Odaziv izlagača je također do sada bio iznad očekivanja kao i kvaliteta ponude koja je stvarno bila na nivou europskih gradova te slobodno možemo reći da je Ful Kul Buvljak u rangu s buvljacima u Amsterdamu, Berlinu, Londonu,… a za što su najviše zaslužni izlagači, kao i organizatori, pa i sama lokacija koja je vrlo atraktivna i nudi sve sadržaje koje bi jedan buvljak trebao imati.

Ful kul buvljak je koncipiranom na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih stvari tj predmeta. Znači, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati pozvani su da nam se pridruže 14. runja na platou Boogalooa.

Pored klasičnog buvljaka koji se održava na prostorima terase, u maloj se dvorani kluba održava sajam ploča i stripova gdje je mjesto za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosača zvuka i slike, postera, stripova, knjiga, te ostale glazbene i filmske memorabilije.

Ful Kul buvljak se otvara se u 11:00 sati i traje do 18:00 sati, a ulaz za posjetitelje je besplatan.

Ako želite prodavati na Ful kul buvljaku molimo da se prijavite na e-mail adresu
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. na kojoj možete dobit sve dodatne informacije, kao što detalji za izlagače pišu I u Facebook eventu. Prijave se zaprimaju do ponedjeljka 09. runja ili popunjenja mjesta. Prijavu za izlaganje dobit će te e-mailom. Detaljne upute ćete dobiti u e-mailu s potvrdom o sudjelovaju na buvljaku. U slućaju kiše se Ful Kul Buvljak seli u veliku i malu dvoranu Boogaloo Cluba! Molimo da sherate event na svoje stranice na Facebooku i pozovete na event svoje prijatelje kako bi na buvljak došlo što više ljudi, a što je svima nama u cilju.