Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

OO

Opća Opasnost i ove je godine među najtraženijim live izvođačima što potvrđuje i njihov jedini ovogodišnji, ujedno i najveći samostalni koncert u Zagrebu. Najpopularniji slavonski rock bend će, 16. studenog u Domu sportova, održati veliku koncertnu promociju albuma “Karta do prošlosti”.

Iako se studeni tijekom ljetnih mjeseci činio daleko, brojne obožavatelje Opće Opasnosti vrući ljetni dani nisu omeli da pohrle po svoje ulaznice. Interes je očekivano velik pa sve one koji još nisu, a žele osigurati svoje mjesto u Domu sportova te zajedno s bendom proslaviti njihovih 27 godina postojanja, Opća Opasnost podsjeća kako svoje ulaznice još uvijek stignu nabaviti po povoljnijim cijenama.

Ulaznice za ranoranioce po cijeni od 70 kuna za parter i 80 kuna za tribine dostupne su do 1. rujna ili do isteka zaliha, na sljedećim prodajnim mjestima: online i na svim prodajnim mjestima sustava entrio.hr te u klubu Hard Place, Rockmarku i Dirty Old Shopu.

Nakon 1. rujna cijena ulaznice za ovaj veliki dvoranski spektakl iznosit će 80 kuna za parter i 100 kuna za tribine dok će na dan koncerta, ako ih još bude, iznositi 100 kuna/parter te 120 kuna/tribine.