Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

rundek andreja fotoanastazijavrzina 8780

U nedjelju, 21. srpnja u 21:00 sat Scena AMADEO ugostit će Andreju, Rundeka & Ekipu, "Ftičeke" s programom Mura, Mura.

Iako znamo da Rundek na koncertima voli pjevati međimursku narodnu “Ljubav se ne trži“, “Mura Mura“ nije samo ljubavno pismo Međimurju, nego su Andreja, Rundek i Ekipa dotakli tragiku “Marble Index” Nico, muzičke postupke Toma Waitsa u njegovoj avangardnoj fazi i južnjačku mistiku Dr. Johna dajući još jedan argument staroj tvrdnji da je glazba univerzalni jezik.

Od visokog prosjeka albuma odskaču “Vuprem oči” koja je više doom nego folk i zastrašujući devetominutni komad od naslovne pjesme koja i zaključuje ovu kolekciju i koja pokazuje koliko su se Rundek, Andreja i Ekipa u to dali bez ikakve fige u džepu. U slučaju kiše koncert će se održati u ponedjeljak, 22.07. u 21:00 sat.

Molimo sve posjetitelje koncerta Andreje, Rundeka & Ekipe, "Ftičeke" da sa sobom ponesu svoje čaše za piće jer poznato je da ova Ekipa ne podržava korištenje jednokratne plastike. Za one koji to nisu u mogućnosti, na raspolaganju će biti biorazgradive / kompostirane čaše.

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni Hrvatskog prirodoslovnog muzeja u Demetrovoj 1 te putem web stranice www.ulaznice.hr.