Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

fotka Jonathan Breefotka Jonathan Bree

Novozelandska indie senzacija Jonathan Bree premijerno u Hrvatskoj! Ovaj u najmanju ruku neobični pjevač, skladatelj, producent i multiinstrumentalist pažnju na sebe skrenuo je velikim hitom „You 're So Cool“ koji trenutno broji preko 11 milijuna pregleda na Youtubeu. Večer će 15. lipnja u Močvari otvoriti švedski indie bend The Telegram.

Jonathan Bree je na sebe skrenuo pažnji već u vrlo ranoj dobi. Enfant terrible novozelandske glazbene scene svoje je prve radove napisao već s 13 godina. Njegov otac koji je živio u Australiji bio je duhovni guru koji je svoje sljedbenike tjerao na dugotrajne postove kako bi postigli više stanje svijesti. Jonathanu se to nije baš svidjelo pa je pobjegao od njega, počeo prodavati drogu turistima kako bi preživio i školovao se, a ovo je samo jedna od brojnih zanimljivih priča koji se vežu za njega. Za sebe kaže da je izraziti radoholičar koji jako malo spava, vlasnik je izdavačke kuće Lil’ Chief Records, a ujedno producira i snima spotove za druge. Do sada je izdao 3 albuma, a nastup u Zagrebu bit će dio europske turneje koja će potrajati 40-ak dana.
https://www.facebook.com/jonathanbree666/

The Telegram je švedski indie bend koji dolazi iz Goteborga. Sviraju kombinaciju rock''rolla 60-ih i garagea s početka ovog stoljeća. Njihov zarazni debitantski singl „Can I Take You to the Pictures“ ugledao je svjetlo dana početkom ove godine, kao i njihov prvi EP „basement EP“.
https://www.facebook.com/thetelegramband

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 75 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu ( + web), na dan će koštati 90 kuna.