Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

queenrealtribute1

Zamišljen je kao after party prvog dana Fakin Craft Festa ispred Pučkog Otvorenog učilišta, a ustvari je to ekskluzivan koncert Queen Real Tribute benda u maloj dvorani Boogaloo kluba 7. lipnja s početkom u 23 sata! Pivovara Medvedgrad - organizator festivala na kojem možete probati doslovno najbolje pive svijeta, kao i koncerta – u prodaju je pustila samo 300 ulaznica za koncert po cijeni od 80 kuna, a možete ih kupiti u pivnicama Medvedgrad (Ilica 49, Samoborska 217 i Tkalčićeva 36) i Fakin Craft Bar Vukovarska 68.

Queen Real Tribute proglasili su najboljim europskim tribute bendom, a zovu ih još i hodajućom magijom Queen magije i bendom koji daje još malo više u davanju počasti jednom od najvećih bendova svih vremena.

Bend čine profesionalni glazbenici koji priređuju spektakularan show gdje god da se pojave i posvećuju fascinantnu pozornost scenskom nastupu - nose identične kostime kakve je nosio karizmatični Freddie Mercury, koriste model gitare baš kao i Brian May, te sviraju kovanicom umjesto trzalicom kako bi dočarali originalni Queen zvuk.

Zanimljivo je spomenuti i da im je i sam management Queena dao podršku za njihove nastupe s kojima su krenuli prije 12 godina, objavivši na svom sajtu da je Queen Real Tribute na turneji u Brazilu s popisom datuma i gradova. Obećali su vam nezaboravno iskustvo i uopće ne sumnjamo da će tako i biti!

Naravno, prije toga se dođite zagrijati na Fakin Craft Fest, s druge strane Boogaloo kluba. A tamo vas čekaju pive 25 pivovara iz samog vrha svjetske pivske scene, koja dolaze u Zagreb povodom proslave 25. rođendana Pivovare Medvedgrad. Živjeli!