Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

4omg

Otvoren je natječaj za demo bendove za 4. Osječku Moto Gitarijadu 2019. koja će biti održana u sklopu Moto susreta u Osijeku na lijevoj obali Drave (katakombe) 27. - 30.6.2019. Gitarijadu organizira MK Osijek uz podršku HGU Podružnice 4 Osijek.

Natječaj se odnosi na izvođače koji sviraju rock, blues, pop, reggae, indie, punk, metal, alter ili sličan glazbeni izričaj, a dolaze sa područja Republike Hrvatske.

Pravo na predaju prijava imaju oni izvođači koji do 20.6.2019. godine nemaju službeno objavljeni nosač zvuka i/ili slike u prodaji na teritoriju Republike Hrvatske. Svi zainteresirani izvođači moraju dostaviti najmanje dva autorska glazbena uratka u mp3 formatu, tekstove za iste, biografiju sa fotografijom cijelog benda i kontakt podatke (ime i prezime, adresu, telefon i e-mail zastupnika benda) na mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
sa naznakom: ZA NATJECAJ! - MOTO GITARIJADA 2019.

Natječaj je otvoren do 20.6.2019. i bit će dodijeljene dvije nagrade:
- prva nagrada stručnog žirija
- prva nagrada publike

Kao i prošle godine, gitarijada će biti u petak 28.6.2019. Nakon proglašenja pobjednika počinje koncert Opće opasnosti, a dodjela nagrada bit će u subotu 29.6.2019.! Od oba pobjednika očekuje se nastup u subotu na glavnoj večeri 18. moto susreta uz ostale izvođače. Nagrade osigurane.