Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Old Night foto

Nakon uspješnog prvijenca riječki doom metal bend Old Night promovira svoj novi, drugi po redu album, "A Fracture in the Human Soul". Bend, sad zreliji, nastavlja svoje putovanje u istraživanju najtamnijih kutaka ljudskog uma, stvarajući nove zvučne krajolike izgrađene na svojem zvuku. Iako je Old Night uglavnom doom metal bend, sama glazba je pod velikim utjecajem progresivnog rocka, bluesa i atmosferske glazbe općenito.

I drugo izdanje potpisuje matična kuća Rain Without End Records / Naturmacht Productions, a koncertna promocija zakazana je za subotu, 5.10. od 22h u OKC Palachu.

Early bird ulaznice su u prodaji po cijeni od 35,00kn i dostupne se u Dallas music shop Rijeka te preko sustavu Entrio. Od 1.7. cijena ulaznice se penje na 45,00kn do dana koncerta, kada će trebati izdvojiti 55,00kn za doom svetkovinu.

OLD NIGHT (Rijeka)
https://web.facebook.com/OldNightband/
http://oldnight.info/

Nakon prestanka s radom kultnog riječkog doom benda Ashes You Leave, njegov član i teksopisac, Luka Petrović pokreće svoj solo projekt.
No, upravo kombinacija ostavštine benda Ashes You Leave i kreativna Lukina energija solo pojekt pretvara u punokrvni bend.
"Glavna ideja ovog benda bila je napraviti inovativnu i originalnu glazbu, potpuno neopterećenu očekivanjima drugih ljudi."

Nikola Jovanović (bubanj) je bio prvi koji se uključio u bend i sa Lukom na basu, ritam sekcija i okosnica benda bila je potpuna.
Bend je pronašao svoj prepoznatljiv glas kada su se braća Hanžek pridružila kao gitaristi i pjevači. Njihov prepoznatljiv vokal i stil pjevanja dodali su novu dimenziju glazbi.
Postava je zaokružena kada se Bojan Frlan, najpoznatiji kao vodeći gitarist podzemnih legendi Castrum i Grč, pridružio kao treći gitarist.

Iako je Old Night uglavnom doom metal bend, sama glazba je pod velikim utjecajem progresivnog rocka, bluesa i atmosferske glazbe općenito.
S nevjerojatnim pjevačem i dva prateća vokala, tri gitarista, osobnim i iskrenim tekstovima i glazbom koja je često, zapravo putovanje, Old Night ima uistinu jedinstven glazbeni stil.

Old Night su:
Matej Hanžek - vokal i gitara
Ivan Hanžek - gitara i prateći vokal
Bojan Frlan - gitara
Luka Petrović - bas gitara i prateći vokal
Nikola Jovanović - bubnjevi

cijena ulaznica:
35kn do 30.6.
45kn od 1.7. do 4.10.
55kn na dan koncerta
pretprodajna mjesta: Dallas music shop Rijeka, sustav Entrio