Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

jumbo za face jpg

Po šesti puta, od 17. do 19. svibnja 2019., održat će se Hrvatska Tattoo konvencija 2019. u 11d paviljonu Zagrebačkog Velesajma, sajam tetoviranja i opreme, poslastica za sve ljubitelje tetovaža, piercinga, bodypaintinga i retro kulture.

Sudjelovanje na ovogodišnjoj Hrvatskoj Tattoo Konvenciji 2019. najavili su brojni saloni tetoviranja iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Mađarske, Austrije, Japana, Njemačke i Švicarske sa preko 100 prijavljenih majstora tetoviranja! Ovaj puta u goste nam stiže svjetski poznati majstor Jurgis Mikalauskas, legenda realizam portreta u boji! Dođite i uvjerite se sami kako izgledaju vrhunske tetovaže svjetske klase!

U sklopu konvencije na kraju svakog dana održavaju se izbori za najbolje tetovaže u raznim kategorijama, sudionici dobivaju bogate nagrade sponzora a pobjednik konvencije dobiva pravo sudjelovanja i besplatan štand na najprestižnijoj Londonskoj Tattoo Konvenciji!

Osim majstora tetoviranja na konvenciji su prisutni izlagači sa svojom ponudom otkačene odjeće, jedinstvenim nakitom kao i raznim artiklima prateće industrije.

Također ove godine imati ćemo priliku vidjeti Car&Bike Custom Show izložene američke oldtimer automobile, custom motore najpoznatijih prerađivača motocikala iz Slovenije i Hrvatske a po prvi puta u Hrvatskoj imati ćete priliku i uživo vidjeti cestovno čudovište, jedinstveni Boss Hoss motocikl sa V8 pogonskim motorom!

Tradicionalno izabrati ćemo najljepšu Pin-Up djevojku, natjecanje koje svaki puta privlači veliki broj djevojaka i fotografa, a bodypainting majstori oslikavati će tijela svojih modela.

U zabavnom dijelu programa nastupiti će međunarodni burlesque performeri, mađioničari, hodači na štulama i plesači koji će zabaviti publiku do kasnih sati.

Posjetite nas, napravite novu ili svoju prvu tetovažu, dogovorite svoj termin kod domaćih i stranih majstora tetoviranja koji sudjeluju i tetoviraju na konvenciji, posavjetujte se u vezi vaše slijedeće tetovaže sa stručnjacima, educirajte se, kupite opremu, ili samo razgledajte bez obveze i zabavite se. Svi ste dobrodošli!

RADNO VRIJEME:
Petak: 12:00 - 01:00
Subota: 10:00 - 24:00
Nedjelja: 10:00 - 20:00

Ulaznice se mogu kupiti na ulazu u Zagrebački Velesajam, Paviljon 11d.

CIJENA ULAZNICA:
40 kn / - jedan dan
100 kn / - za sva 3 dana