Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Muhe plakat

U sklopu programa Let’s Talk About Music, ovoga petka u Beertiji na Trsatu očekuje nas još jedna koncertna promocija. Riječ je o novome EP-u “Projekcije” riječkog benda Muhe.

Nakon nekoliko izmjena postava, bend se je stasao u tročlanoj formi u kojoj i najprirodnije zvuči. Glazbena su im inspiracija alternativni bendovi 90ih, te nešto starija psihodelija 70ih i 80ih, što se i osjeti u njihovoj glazbi. Karakterizira ih mračniji i energičan rock, za bluesy prizvukom.
Za sebe kažu: “Glazba koju stvaramo je izraz našeg svakodnevnog života. Tekstovi proizlaze najčešće iz raznoraznih iskustava pojedinca u društvu te njegovog pogleda na život.”

Sve do lani djelovali su pod starim imenom Muhe Bez Glave, no nakon 2 albuma, 3 EP-a i 12 godina svirke našli su svoje glave i bend je započeo novo kreativno razdoblje.
Početkom godine izbacuju EP “Projekcija” koji je sniman i miksan u Studiu Palach.

Koncert počinje u 22h a ulaznice po cijeni od 25,00kn nabavljive u Dallas music shop Rijeka ili preko sustava Entrio dok cijena na ulazu skače na 35,00kn.

Muhe nastupaju u sastavu:
Denis Protega (gitara i vokal),
Erik Benas (bubnjevi)
Ivan Saftić (bas-gitara i bek-vokal)

Koncert Muhe je dio programa pod nazivom Let’s Talk About Music.
Let’s Talk About Music novi je edukativno-koncertni program Distune promotiona koji u svojoj prvoj epizodi ima za cilj potaknuti i privući na veći angažman zainteresirane u glazbenoj kulturi. Kroz četiri modula polaznici će dobiti osnove organiziranja, promocije, dizajna i bookinga, ali i koncertne nastupe novih snaga koji će tako i sami postati sudionici cjelokupnog programa.