Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

bnv

Koncert Bebè Na Volè, koji je planiran za večeras (srijeda, 10. 4. 2019.) na botelu Marina s početkom u 21 sat službeno je otkazan. Prenosimo u potpunosti izjavu glazbenika.

Dragi moji, nažalost je mali prst ipak ispao veliki prst sudbine. :D Nakon podrobnih razgovora s organizatorima odlučio sam da ipak nema smisla forsirati nastup na Impulse festivalu. Polagao sam nade da će se rana zatvoriti još danas međutim rez je predubok te jednostavno nema načina da, kao i uvijek, dam 150% od sebe sa samo 3 prsta lijeve ruke, jos uvijek trajućom prehladom i promuknutim grlom. Još jednom - isprike organizatorima, medijima te ponajprije publici. Siguran sam da cemo nači načina da nadoknatimo ovaj propust. Hvala na razumijevanju. - Adam a.k.a. Bebè Na Volè

Povrat novca za ulaznice kupljene gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta moguće je ostvariti od petka, 12. 4. 2019. isključivo na istom prodajnom mjestu gdje su i kupljene.
Za sve ulaznice kupljene online povrat je potrebno zatražiti preko sljedeće e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..