Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

parafi box

Nakon odlične promocije box-seta Parafa u legendarnom riječkom Palachu, na red je došla i ona zagrebačka. Održava se večeras u Vinyl baru (Bogovićeva) u 19 sati, a prezenteri večeri će biti Bojan Mušćet, Ivan Molek i Valter Kocijančić.

Više od četrdeset godina od nastanka grupe i prvih snimaka autorskoga materijala, Paraf je konačno dobio svoju antologiju, četverostruki CD box-set 'Sabrana djela 1976.-1987.' Jedan je to od najiščekivanijih diskografskih projekata na ovim prostorima, s obzirom da su Parafi jedini od relevantnih glazbenih formacija iz razdoblja punka i novog vala koji dosad na CD formatu nemaju zabilježen barem dio svoga stvaralaštva. Box-set donosi sve originalne snimke, a sadrži i dosad neobjavljeni četvrti album Paraf Live sa snimkama uživo realiziranima 1985. i 1986. godine.

Box-set će na promociji biti u prodaji po promotivnoj cijeni od 150 kuna, a po 100 kuna će se moći kupiti i limitirane Paraf majice.

Kasnije iste večeri u Tvornici Kulture će, u sklopu Brijačnice 2019., Valter i Perspektiva (Vlado Simcich Vava, Robert Jovanović i Alen Tibljaš) svirati Parafe.