Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

INM 2019 Twitter Post 1024x514 Mangroove

Jedan od najkvalitetnijih domaćih pop bendova, Mangroove, na krilima posljednjeg albuma "Srce" i sjajnih kritika stiže na pozornicu našeg najvećeg open air festivala!

Mangroove su se na domaćoj sceni pojavili prije 15 godina, a nakon četiri albuma i brojnih uspješnih koncerata u Hrvatskoj te diljem regije etablirali su se kao jedan od najboljih domaćih pop bendova. Kreativni tandem Toni Starešinić i Željka Veverec su 2009. godine objavili album prvijenac Svijet za nas, dok su Put na mjesec objavili 2012., a to je ujedno i album koji im je osigurao prvu nominaciju za Porin za najbolji album klupske glazbe. Isti uspjeh ponovio je i treći album Sami kojeg su snimili u suradnji s producentom Zvonimirom Dusperom, a prošle godine su objavili četvrti album Srce koji je kritika proglasila jednim od najboljih albuma u 2018. godini. Album je donio hitove "Sanjala sam ljubav", "Laka sam" i "Nada", osvojili su dvije nominacije za nagradu Rock&Off, a nedavno su održali i veliku koncertnu promociju u Zagrebu. Njihov spoj soula, jazza, funka, popa i elektronike stiže i na INmusic festival #14 u lipnju ove godine, gdje će svirati uz bok najvećim imenima aktualne svjetske scene.

Mangroove se na INmusic festivalu #14 pridružuju impresivnom line-upu koji uključuje The Cure, Foals, Suede, Garbage, The Hives, LP, Kurt Vile & The Violators, Frank Turner & The Sleeping Souls, Sofi Tukker, Santigold, Peter Bjorn and John, Skindred, Zeal & Ardor te Edi East Trance Bluesu uz još mnoga glazbena imena i iznenađenja. INmusic festival #14 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 24. do 26. lipnja 2019. godine uz podršku OTP banke Hrvatska koja i u 2019. godini omogućuje beskontaktno plaćanje na festivalu. U prodaji su trodnevne ulaznice za 14. INmusic festival koje se mogu nabaviti putem službenog INmusic webshopa po cijeni od 499 kn (+ troškovi transakcije), u preko 140 poslovnica OTP banke Hrvatska i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb) po cijeni od 499 kn. Kamperske ulaznice za INmusic #14 dostupne su isključivo putem festivalskog webshopa po cijeni od 250 kn (+ troškovi transakcije) do isteka zaliha.



Izvještaji



freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici


Večer u Tvornici kulture uz “The Quarantinos”


Riblja čorba u sportskoj dvorani Brežice


Ida Prester u Tvornici


CHUI u Vintage Industrialu


Dvostruko glazbeno slavlje


Taake supp. Nordjevel i Theotoxin - Crnometalni Dan očeva


Peperton Fest u Močvari najavio neke nove početke


Psytrance spektakl u Željezničaru


Ante Jeličić Quintet nastupio u Providurovoj Palači u Zadru


Večer fada u Hrvatskom domu u Splitu


Mašinko + nabod! i IDEM u Tvornici Kulture - trijumf punka


Pocket Palma i Jymenik nastupili u Tvornici Kulture


Galerija fotografija: Sjena & Zerc u Križevcima