Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

stoka kk

Jedan od najpopularnijih hrvatskih hip hop majstora ceremonije Stoka, ove subote (2.3.) gostuje u Križevcima. Nakon niza zapaženih i rasprodanih koncerata te spektakla u Domu sportova održati će svoj prvi koncert u Klubu kulture.

Kao tinejdžer, zaluđen Targetovim repanjem rekao je da on mora postati reper te 18. studenog 1997. freestyla na Blackout radiju s Baby Dooksom. Tada se upoznaje s Neredom, a godinu dana kasnije njih dvojica objavljuju hit "Groblje fake wack MC-a". Dobiju jedinstvenu priliku koja će im promijeniti karijere – priliku za snimanje albuma. Ubrzo se prodalo čak 500 primjeraka albuma. "Spremni za rat" se definitivno ubraja među najtvrđe i najbolje hip hop albume Balkana.

Stoka ljubav prema glazbi otkriva već u ranoj dobi kada se s trinaest godina počinje baviti pisanjem rima. U svojoj dosadašnjoj karijeri objavio je šest studijskih albuma; Spremni za rat, Stole, Kravlje ludilo, Pogodi 'ko se beko, ZG gangsta i Stara škola kreka - iz tame u svjetlo. Pjesme s novog albuma posvetio je svom preobraćenju (Stara škola kreka - iz tame u svjetlo i Križ kontra roga).

Koncert će zaokružiti priču oko svega na što je stavio pečat 'incident'. Vrata Kluba kulture otvaraju se u 21h, a koncert kreće u 21:30h.

ULAZ: 40/60 kn

Ulaznice možete kupiti u Art Rock Caffe-u ili online putem sustava Entrio.