Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Sajam 3

Nakon pauze, ovog se proljeća povodom šestog izdanja Impulse festivala u petak, 5. travnja organizatori vraćaju Trigonu, autorskom konceptu partyja aranžiranom u harmoničan riječki izlazak u tri slijeda. Trigon party nudi punih osam sati zabave spajajući žanrove, klubove i publike.

Klubovi Nemo, Tunel i Život ocrtavaju glazbenu putanju udaljenu nekoliko minuta šetnje uz simultane dj setove Babilonske, Asimina Asanofa, Palome Yves i Tea Fantazije.

● Babilonska (ZEZ festival, Subtilno)
Babilonska ćuli uši prema čudnovatim jazzerima, hip hopu i rifovlju iz najdubljeg grotla pakla. Time se bavi na frekvenciji Radio Studenta i u KSET-u, gdje organizira ZEZ Festival. S ekipom je pokrenula Subtilno, klupsku večer za ljubitelje bržih bass ritmova. Za Trigon krčka čarobni napitak od bunike i živahnih beatova iz sfere cluba i breaksa, uvijek poslužen s daškom etna.
Babilonska je također znana kao Nina Maštruko, osnivačica ZEZ festivala.
Više na: https://soundcloud.com/wingsforshtuka-1

● Asimin Asanof (Night Noise / Emerald & Doreen)
Glazbenik, DJ i multi-instrumentalist iz Rijeke čiji rad zadire u raznolik opus šaranja po žanrovima u preko 17 godina na sceni. Inspiraciju nalazi u klasici, afričkoj etno glazbi, soul-u 70-ih i elektronici 80-ih. Često pribjegava upotrebi sintisajzera u kombinaciji s live instrumentima čime na podij dovodi apsurd promovirajući jednostavnu filozofiju uživanja u glazbi. Više na: soundcloud.com/asiminasanof

● Paloma Yves (Velvet festival, KLFM)
Paloma slovi za poznavatelja svakakve glazbe iz svih zabačenih dijelova svijeta. Njegov rad i alter-ego je sinteza misticizma, opasnosti i užitka; izdvojena individua duboko unutar distopijske diskoteke. Odrastao je na kompilacijama ljubavnih pjesama i kompleksnoj glazbi, a puštanje glazbe gleda kroz prizmu ljubavi, poštovanja prema pjesmi i odabira u suradnji s publikom. Više na: www.mixcloud.com/palomay

● Teo Fantazija
Jedan od onih kojem su svi zavidni zbog kolekcije ploča i znanja o glazbi i glazbenoj povijesti. Nemo će goriti od muzičkih sjećanja bez recepata i pravila.

Ulaz se naplaćuje jedino u klubu Život i iznosi 20 kuna.
Točna satnica Trigon partyja i raspored artista po klubovima bit će objavljeni naknadno.

12. Sajam ploča u Kružnoj ulici
Iz nepatvorene ljubavi prema vinilu, dvanaesti put za redom, povodom obilježavanja Svjetskog dana prodavaonica ploča (Record Store Day) organiziramo ritualno okupljanje zaljubljenika u gramofonske ploče i dobru glazbu općenito. Sajam ploča ugostit će izlagače iz cijele države u subotu, 13. travnja od 10 do 17 sati u Kružnoj ulici (kod OKC-a Palach) u Rijeci. Ulaz je slobodan, a prijave za izlagače traju do 31. 3. 2019.

● Kontakt za prijave: elektroroni(at)gmail(dot)com

Šesto izdanje klupskog Impulse festivala u Rijeci traje od 4. 4. do 13. 4. 2019., i kao u dosadašnjih pet izdanja, glazba će biti posvuda. Impulse organiziraju Distune Promotion i Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci. Festival sufinanciraju Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Grad Rijeka - Odjel za kulturu, Sveučilište u Rijeci, Zaklada Kultura nova i HDS-ZAMP.