Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Stephany Stefan autor Josip Sore

Stephany Stefan je multi disciplinarna umjetnica iz Rijeke koja se osim glazbe bavi fotografijom i kombinira kazališne, plesne i cirkuske vještine. Na svojim nastupima spaja navedene grane umjetnosti u jednu cjelinu, izvodeći autorsku glazbu u pratnji benda. Svoju glazbu ne žanrira već ju naziva multižanrovskom.

Početkom 2017. Stephany izdaje svoj prvi EP pod nazivom “Clouds” koji je i popraćen video spotom za istoimeni singl. Uz nekolicinu zapaženih svirki u Rijeci te na festivalima ReArt u Osijeku i Velvet festivalu na Puntu, Stephany paralelno stvara nove pjesme.Lanjskim singlom “Binary Philosophy” ujedno je i najava albuma prvijenca koji će izaći u veljači ove godine.

Službena promocija albuma “Irdescent” zakazana je za subotu, 9. 3. u velikoj dvorani Filodrammatice od 20:00 sati. Ograničen broj ulaznica dostupan je po cijeni od 30 kuna, a ukoliko ih ostane na dan koncerta cijena se penje na 45 kuna. Pretprodajna mjesta: Dallas Music shop Rijeka, Croatia Records i Sustav Entrio.

Napomena: broj ulaznica ograničen je na 150.

Prateći bend čine:
Goran Pleić - bubnjevi
Vedran Mijić - bass
Igor Musulin - gitara
Dorian Cuculić - klavijature

Koncert Stephany Stefan je u dio programa pod nazivo​m Let’s Talk About Music.

Let’s Talk About Music novi je edukativno-koncertni program Distune promotiona koji u svojoj prvoj epizodi ima za cilj potaknuti i privući na veći angažman zainteresirane u glazbenoj kulturi. Kroz četiri modula polaznici će dobiti osnove organiziranja, promocije, dizajna i tehničke produkcije, ali i koncertne nastupe novih snaga koji će tako i sami postati sudionici cjelokupnog programa.