Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Stephany Stefan autor Josip Sore

Stephany Stefan je multi disciplinarna umjetnica iz Rijeke koja se osim glazbe bavi fotografijom i kombinira kazališne, plesne i cirkuske vještine. Na svojim nastupima spaja navedene grane umjetnosti u jednu cjelinu, izvodeći autorsku glazbu u pratnji benda. Svoju glazbu ne žanrira već ju naziva multižanrovskom.

Početkom 2017. Stephany izdaje svoj prvi EP pod nazivom “Clouds” koji je i popraćen video spotom za istoimeni singl. Uz nekolicinu zapaženih svirki u Rijeci te na festivalima ReArt u Osijeku i Velvet festivalu na Puntu, Stephany paralelno stvara nove pjesme.Lanjskim singlom “Binary Philosophy” ujedno je i najava albuma prvijenca koji će izaći u veljači ove godine.

Službena promocija albuma “Irdescent” zakazana je za subotu, 9. 3. u velikoj dvorani Filodrammatice od 20:00 sati. Ograničen broj ulaznica dostupan je po cijeni od 30 kuna, a ukoliko ih ostane na dan koncerta cijena se penje na 45 kuna. Pretprodajna mjesta: Dallas Music shop Rijeka, Croatia Records i Sustav Entrio.

Napomena: broj ulaznica ograničen je na 150.

Prateći bend čine:
Goran Pleić - bubnjevi
Vedran Mijić - bass
Igor Musulin - gitara
Dorian Cuculić - klavijature

Koncert Stephany Stefan je u dio programa pod nazivo​m Let’s Talk About Music.

Let’s Talk About Music novi je edukativno-koncertni program Distune promotiona koji u svojoj prvoj epizodi ima za cilj potaknuti i privući na veći angažman zainteresirane u glazbenoj kulturi. Kroz četiri modula polaznici će dobiti osnove organiziranja, promocije, dizajna i tehničke produkcije, ali i koncertne nastupe novih snaga koji će tako i sami postati sudionici cjelokupnog programa.