Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Photo by Dunja Dopsaj

Queen real tribute se nakon prošlogodišnjih uspješnih nastupa sa simfonijskim orkestrom i zborom u beogradskom Sava Centru i zagrebačkom Lisinskom, ponovo vraća koncertima, a u Zagrebu ih gledamo 23.2., nakon čega bend odlazi na svjetsku turneju.

Ova Queen večer sastoji se od tri dijela – tribine, koja počinje u 19 h, gdje će zagrebačka publika imati jedinstvenu priliku upoznati Petera Freestonea, Freddiejevog prijatelja i osobnog asistenta, koji je kuhao i kupovao za njega, pratio ga na svim njegovim putovanjima te se brinuo o njemu zadnjih 12 godina njegova života pa tako i do samog kraja, tijekom borbe sa teškom bolešću.

Peter će nam u intimnoj atmosferi Boogalooa ispričati do sada neznane priče i detalje iz života velikog Freddieja, a publika će moći i postavljati pitanja.

Nakon tribine, u 20:30 h slijedi projekcija rijetko prikazivanih fotografija i snimaka o Freddieju, a u 21:30 h nastup Queen Real Tributea.

Svi ljubitelji ovog kultnog benda imat će priliku upoznati osobnost i život Freddieja Mercuryja iz perspektive njegovog vjernog i bliskog prijatelja, Petera Freesona 23.2. u Boogaloou.

Pripremite dobra pitanja i svoju ulaznicu osigurajte na vrijeme!

Ulaznice u prodaji putem Entrio sustava, Dirty Old Shopu te na blagajni kluba Boogaloo po cijeni od 50 kn, a na dan koncerta 60 kn.