Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

elemental xoxo naslovnica press

Ovog vikenda, 14. i 15. prosinca u Tvornici kulture, dogodit će se kulminacija proslave 20 godina postojanja benda Elemental. Unatoč koncertima i pripremi best of albuma, Elemental nije mirovao. Prije dva mjeseca predstavili su novu pjesmu i spot „Nešto glasno“, pjesmu čiji poletan i brzi ritam zvuči kao doslovan poziv na pokret, dok istovremeno govori o borbi sa strahovima i onim što nas koči. Pjesma se trenutačno nalazi u vrhu domaćih top lista i dostojno najavljuje novo poglavlje koje je bend otvorio ovim singlom.

Proslavu dvadesete godišnjice zaokružit će i jedno diskografsko izdanje, best of album koji nosi naziv XOXO, a kupiti ga možete već večeras u Tvornici! Album će sadržavati 16 pjesama, poput „Malena“, „Zašto te imam“, „Dal sjećaš se“, „Romantika“, „Goli i bosi“ a kao bonus track na CD-u našla se pjesma „Ostavi T.R.A.G.“ u potpuno novoj izvedbi. Album je dostupan i na Deezeru na sljedećem linku.

„Odabrali smo najbolje i najuspješnije pjesme koje su nam obilježile prvih 20 godina rada. Sve su to hitovi koji su sjajno prošli kod publike, a koje i bend iznimno voli. Ove su nas pjesme obilježile, utabale put i neizmjerno smo sretni sto imamo priliku raditi muziku iz srca.“ - rekli su iz benda.

Ne propustite dupli rođendanski koncert ovog petka i subote, kada će Elemental stati pred publiku u Tvornici i uživo izvesti svoje najveće hitove.

Ulaznice za koncert u Tvornici su u prodaji na webu Eventima i na svim njihovim prodajnim mjestima.

Popis pjesama s best of albuma:

Romantika
Vertigo
Priroda i društvo
Sve je moje tuđe
Prokleta ljubav
Bolji si
Malena (Studio session 2012)
Male stvari (Studio session)
Dal sjećaš se
Vidi me sad
Iz dana u dan
Zašto te imam
Crveno
Tijelo pamti
U mojoj glavi (Jašarov remix)
Goli i bosi

BONUS TRACK:
Ostavi T.R.A.G. (B-Strane)